Politika privatnosti

U kompaniji Vignette & Visa B.V. cenimo zaštitu privatnosti svakoga ko koristi naše usluge. U ovoj politici privatnosti navodimo kako postupamo sa ličnim podacima i štitimo vašu privatnost.

Kontakt podaci:

Veb-sajt: tollvignettes.com

Adresa: Oudenoord 285b

Poštanski broj: 3513 EP u Utrehtu

E-pošta: [email protected]

Obrada ličnih podataka

Lične podatke obrađujemo samo u meri koja je neophodna za ispunjavanje naših zadataka. Obrađujemo sledeće lične podatke:

  • adresa E-pošte,
  • ime,
  • infiks,
  • prezime,
  • podaci o adresi,
  • Datum rođenja,
  • mesto rođenja,
  • seks,
  • Broj telefona,
  • broj klijenta,
  • istorija narudžbina,
  • bankovnog,
  • registarske tablice vozila,
  • zemlja registracije vozila,
  • automobilska Registracija,
  • druge relevantne lične podatke.

Lične podatke koristimo samo u sledeće svrhe:

  • da održavamo kontakt sa vama,
  • izvršenje ugovora sa vama,
  • slanje biltena,
  • da vas obavestimo o novim dešavanjima, uključujući ponude,
  • da poštujemo naše administrativne obaveze,
  • borbe protiv prevare.

Posebni i/ili osetljivi lični podaci

Lične podatke lica mlađih od 16 godina obrađujemo samo ako imamo dozvolu osobe sa roditeljskim ovlašćenjem. Dostavljanjem ličnih podataka na obradu, izjavljujete da imate najmanje 16 godina ili da imate dozvolu za obradu od roditelja ili drugih lica sa roditeljskim ovlašćenjem. Ako utvrdimo da je osoba u našoj bazi podataka mlađa od 16 godina i da za obradu nije dala saglasnost lice sa roditeljskim ovlašćenjem, izbrisaćemo lične podatke.

Ako imate indicije da obrađujemo lične podatke osobe mlađe od 16 godina bez saglasnosti ovlašćenog lica, kontaktirajte nas na [email protected] kako bismo mogli da izbrišemo relevantne podatke.

Period čuvanja ličnih podataka

Da bismo što je više moguće ograničili rizik od gubitka ličnih podataka, čuvamo lične podatke samo godinu dana. Ovo radimo radi vaše udobnosti. Čuvanjem vaših ličnih podataka godinu dana, nije neophodno da nam svaki put dajete svoje lične podatke. Ako ponovo pristanete na našu politiku privatnosti u roku od godine u kojoj čuvamo vaše lične podatke, možemo da čuvamo vaše podatke još godinu dana od tog trenutka. Vaše lične podatke možemo zadržati samo na duži period da bismo ispunili naše zakonske obaveze.

Bezbednost ličnih podataka

Pažljivi smo sa vašim ličnim podacima i stoga smo preduzeli sledeće mere da sprečimo zloupotrebu, gubitak, neovlašćeni pristup, neželjeno otkrivanje i neovlašćene izmene.

  • Veza sa veb sajtom Vignette & Visa B.V uspostavlja se preko bezbedne veze.
  • Računari na kojima se obrađuju i čuvaju lični podaci uvek su opremljeni najnovijim bezbednosnim ispravkama iz Vindovs-a ili Apple-a.
  • Računari na kojima se obrađuju i čuvaju lični podaci opremljeni su adekvatnim skenerom za viruse.
  • Grupa zaposlenih koji imaju pristup ličnim podacima ograničena je na minimum.
  • Svi zaposleni koji imaju pristup ličnim podacima vezani su ugovorom o poverljivosti čiji je cilj zaštita ličnih podataka.
  • Sa svim eksternim licima koja imaju pristup ličnim podacima zaključen je ugovor o obradi, na osnovu kojeg su se ova treća lica obavezala da će čuvati poverljivost i da će obrađivati lične podatke samo u ime Vignette & Visa B.V. obrađivati.

Ako sumnjate da vaši podaci nisu propisno zaštićeni ili ako imate indicije o zloupotrebi vaših podataka, obavestite nas putem [email protected].

Deljenje ličnih podataka sa trećim licima

Očigledno je da ne prodajemo lične podatke trećim licima i dajemo ih samo drugima ako je to neophodno za izvršenje našeg ugovora sa vama ili za poštovanje zakonske obaveze. Zaključujemo ugovore o obradi sa kompanijama koje obrađuju vaše podatke u naše ime kako bismo osigurali da naši partneri održavaju isti nivo sigurnosti i poverljivosti ličnih podataka.

Kolačići na tollvignettes.com

Da bismo osigurali da naša veb lokacija funkcioniše optimalno, koristimo usluge trećih strana, ali takođe uzimamo u obzir vašu privatnost. Kolačići na našoj veb stranici ne ugrožavaju vašu privatnost. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se čuva na računaru, tabletu ili pametnom telefonu kada prvi put posetite našu veb stranicu. Kolačići obezbeđuju da veb lokacija ispravno funkcioniše i da se podešavanja podešavanja čuvaju. Mi i bilo koje treće strane koje angažujemo ne obrađujemo vašu IP adresu na način koji se može pratiti do vas. Kolačići se mogu izbrisati putem podešavanja vašeg pretraživača. Daa pored toga, takođe je moguće podesiti pretraživač tako da se kolačići više ne čuvaju.

Prava lica čije lične podatke obrađujemo

Vaši podaci ostaju vaši. Uvek imate mogućnost da vidite koje podatke o vama obrađujemo, da ih ispravimo ili izbrišemo. Pored toga, možete povući svoju saglasnost za obradu podataka ili uložiti prigovor na obradu vaših podataka od strane nas. Ako želite, mi ćemo poslati vaše podatke u kompjuterskoj datoteci vama ili organizaciji koju ste vi odredili.

Možete poslati zahtev za pristup, ispravku, brisanje, prenos ličnih podataka, povlačenje saglasnosti ili ulaganje prigovora na obradu podataka na [email protected].

Da bismo bili sigurni da ste vi podneli zahtev za pristup, molimo vas da uz zahtev priložite kopiju vašeg dokaza o identitetu. U ovoj kopiji zacrnite fotografiju pasoša, MRZ (mašinski čitljiva zona, traku sa brojevima na dnu pasoša), broj pasoša i službeni broj građana (BSN) tako da ove podatke ne mogu presresti treća lica. Odgovorićemo na zahtev u roku od četiri nedelje.

Ostalo

Automatsko donošenje odluka

Ne koristimo lične podatke za automatizovane odluke. To se podrazumeva, ali smo dužni da to spomenemo.

Žalbe holandskom organu za zaštitu podataka

Radi kompletnosti, želimo da istaknemo da postoji mogućnost da se žalite Holandskom organu za zaštitu podataka na obradu vaših podataka. Ovo se može uraditi preko sledeće veze: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Amandmani

Vignette & Visa B.V. zadržava pravo izmene Politike privatnosti bez daljeg obaveštenja. Ove promene će stupiti na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ova Politika privatnosti je poslednji put izmenjena 6. marta 2024.

Nadamo se da smo vas dovoljno obavestili.

Ova politika privatnosti je prevedena sa holandskog. U slučaju nedoslednosti između prevedene verzije i originalnog holandskog teksta, verzija na holandskom će imati prednost. Možete konsultovati holandsku verziju preko ove veze.