Vignette Today logo

Gizlilik Politikası

Vignette & Visa B.V. olarak, hizmetlerimizi kullanan herkesin gizliliğini korumaya kararlıyız. Bu gizlilik politikasında, kişisel verileri nasıl ele aldığımızı ve gizliliğinizi nasıl koruduğumuzu belirtiyoruz

İletişim bilgileri:

Web sitesi: tollvignettes.com

Adres: Oudenoord 285b

Posta kodu: 3513 EP in Utrecht

E-posta: support@tollvignettes.com 

Kişisel verilerin işlenmesi

Kişisel verileri yalnızca görevlerimizi yerine getirmek için gerekli olduğu ölçüde işliyoruz. Aşağıdaki kişisel verileri işliyoruz:

  • e-posta adresi,
  • İlk isim,
  • Ekleme,
  • Soyadı,
  • adres verileri,
  • Doğum tarihi,
  • Doğum yeri,
  • Cinsiyet,
  • Telefon numarası,
  • müşteri numarası,
  • si̇pari̇ş geçmi̇şi̇,
  • Banka detayları,
  • Aracın kayıt numarası,
  • aracın kayıtlı olduğu ülke,
  • araç kimlik numarası,
  • diğer ilgili kişisel veriler.

Kişisel verileri yalnızca aşağıdaki amaçlar için kullanırız:

  • sizinle iletişimi sürdürmek için,
  • sizinle anlaşmanın imzalanması,
  • haber bültenleri göndermek,
  • teklifler de dahil olmak üzere yeni gelişmeler hakkında sizi bilgilendirmek,
  • idari yükümlülüklerimize uymak için,
  • dolandırıcılıkla mücadele.

Özel ve/veya hassas kişisel veriler

Yalnızca 16 yaşından küçük kişilerin kişisel verilerini, ebeveyn yetkisine sahip kişiden izin aldığımız takdirde işleriz. Kişisel verileri işlenmek üzere bize göndererek, en az 16 yaşında olduğunuzu veya ebeveynlerin veya ebeveyn yetkisine sahip diğer kişilerin işleme için onayına sahip olduğunuzu beyan edersiniz. Veri tabanımızdaki bir kişinin 16 yaşından küçük olduğunu ve işlemenin ebeveyn izni olan bir kişi tarafından yetkilendirilmediğini tespit edersek, kişisel verileri sileriz.

Yetkili kişinin izni olmadan 16 yaşından küçük bir kişinin kişisel verilerini işlediğimize dair herhangi bir belirtiniz varsa, ilgili verileri silebilmemiz için lütfen support@tollvignettes.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Kişisel verilerin saklama süresi

Kişisel verilerin kaybolma riskini en aza indirmek için kişisel verileri yalnızca bir yıl süreyle saklıyoruz. Bunu size kolaylık sağlamak için yapıyoruz. Kişisel verilerinizi bir yıl boyunca saklayarak, kişisel verilerinizi her seferinde bize sağlamanız gerekmez. Kişisel verilerinizi sakladığımız yıl içinde gizlilik politikamızı tekrar kabul ederseniz, verilerinizi o andan itibaren bir yıl daha saklayabiliriz. Yalnızca yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için kişisel verilerinizi daha uzun süre saklayabiliriz.

Kişisel verilerin güvenliği

Kişisel verilerinize dikkat ediyoruz ve bu nedenle kötüye kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen ifşa ve yetkisiz değişiklikleri önlemek için aşağıdaki önlemleri aldık. 

  • Vignette & Visa B.V. web sitesine bağlantı güvenli bir bağlantı aracılığıyla kurulur.
  • Kişisel verilerin işlendiği ve saklandığı bilgisayarlar her zaman Windows veya Apple'ın en son güvenlik güncellemeleriyle donatılmıştır.
  • Kişisel verilerin işlendiği ve saklandığı bilgisayarlar uygun bir virüs tarayıcısı ile donatılmıştır.
  • Kişisel verilere erişimi olan çalışan grubu asgari düzeyde tutulmaktadır.
  • Kişisel verilere erişimi olan tüm çalışanlar, kişisel verilerin korunmasını amaçlayan bir gizlilik sözleşmesi ile bağlıdır.
  • Kişisel verilere erişimi olan tüm harici taraflarla, bu üçüncü tarafların gizliliğe uymayı ve kişisel verileri yalnızca Vignette & Visa B.V.'nin talimatları doğrultusunda işlemeyi taahhüt ettikleri bir işleme sözleşmesi imzalanmıştır.

Yine de verilerinizin uygun şekilde korunmadığından şüpheleniyorsanız veya verilerinizin kötüye kullanıldığına dair belirtileriniz varsa, lütfen support@tollvignettes.com adresinden bize bildirin.

Kişisel verilerin üçüncü taraflarla paylaşılması

Kişisel verileri kesinlikle üçüncü taraflara satmıyoruz ve yalnızca sizinle olan anlaşmamızın yürütülmesi veya yasal bir yükümlülüğe uyulması için gerekli olması halinde başkalarına sağlıyoruz. Ortaklarımızın kişisel verilerin aynı güvenlik ve gizlilik seviyesini korumasını sağlamak için verilerinizi bizim adımıza işleyen şirketlerle işleme anlaşmaları yapıyoruz.

Tollvignettes.com 'daki Çerezler

Web sitemizin en iyi şekilde çalışması için üçüncü taraf hizmetleri kullanıyoruz, ancak yine de gizliliğinizi göz önünde bulunduruyoruz. Web sitemizdeki çerezler gizliliğinizi tehlikeye atmaz. Çerez, web sitemizi ilk kez ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, web sitesinin düzgün çalışmasını ve tercihlerin kaydedilmesini sağlar. Biz ve bizim tarafımızdan görevlendirilen üçüncü taraflar, IP adresinizi size kadar takip edilebilecek şekilde işlemeyiz. Çerezler, tarayıcı ayarlarınız aracılığıyla kaldırılabilir. Tarayıcıyı çerezlerin artık saklanmayacağı şekilde ayarlamak da mümkündür.

Kişisel verilerini işlediğimiz kişilerin hakları 

Verileriniz size ait olmaya devam eder. Hakkınızda hangi verileri işlediğimizi görme, verileri düzelttirme veya sildirme seçeneğine her zaman sahipsiniz. Ayrıca, veri işleme izninizi geri çekebilir veya verilerinizin tarafımızdan işlenmesine itiraz edebilirsiniz. Dilerseniz, verilerinizi bir bilgisayar dosyası halinde size veya sizin belirlediğiniz bir kuruluşa göndeririz.

Kişisel verileri inceleme, düzeltme, silme, aktarma, verilen onayı geri çekme veya verilerin işlenmesine itiraz etme talebi support@tollvignettes.com adresine gönderilebilir. 

İnceleme talebinin sizin tarafınızdan yapıldığından emin olmak için, taleple birlikte kimlik belgenizin bir kopyasını göndermenizi rica ediyoruz. Bu kopyada, pasaport fotoğrafını, MRZ'yi (makinede okunabilir bölge, pasaportun altındaki sayı şeridi), pasaport numarasını ve Vatandaş Hizmet Numarasını (BSN) karalayın, böylece bu veriler üçüncü şahıslar tarafından ele geçirilemez. Bir talebe dört hafta içinde yanıt vereceğiz.

Diğer

Otomatik karar verme

Kişisel verileri otomatik kararlar için kullanmıyoruz. Bunu söylemeye gerek yok, ancak bunu belirtmek zorundayız.

Kişisel Veriler Kurumu'na şikayetler

Eksiksiz olması açısından, verilerinizin işlenmesi hakkında Kişisel Veri Kurumuna şikayette bulunma imkanı olduğunu lütfen unutmayın. Bu, aşağıdaki bağlantı üzerinden yapılabilir: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Değişiklikler

Vignette & Visa B.V., önceden haber vermeksizin Gizlilik Politikası'nda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler sitede yayınlandıktan hemen sonra yürürlüğe girecektir. Bu Gizlilik Politikası en son 6 Mart 2024 tarihinde değiştirilmiştir. 

Bununla sizi yeterince bilgilendirmiş olmayı umuyoruz.

Vignette & Visa B.V.

Bu Gizlilik Politikası Hollandaca'dan çevrilmiştir. Çevrilen versiyon ile orijinal Hollandaca metin arasında tutarsızlık olması durumunda, Hollandaca versiyon geçerli olacaktır. Hollandaca versiyona bu bağlantı üzerinden ulaşılabilir.